Prevodi v angleščino

anglescina prevodAngleščina je na našem planetu verjetno najbolj popularen in najbolj uporaben jezik. Angleščino je kot prvi oziroma materni jezik že pred leti uporabljalo več kot 400 milijonov ljudi, natančnih številk koliko je pa govorcev, katerim je angleščina kot priučeni jezik se pa sploh ne da opredeliti, saj številka znatno raste iz dneva v dan.
Seveda pa kljub izjemni razširjenosti angleščina ni uporabna vsepovsod, saj obstajajo mnoga področja po svetu, kjer prebivalci poleg lastnega jezika ne razumejo ničesar drugega. Na takšnih področjih se moramo pač znajti z rokami in z govorico telesa.

Prevodi v angleščino (in seveda tudi prevodi iz angleškega jezika v slovenščino) spadajo med med najbolj iskane prevajalske storitve v slovenskih prevajalskih agencijah.

Tudi med Slovenci je veliko ljudi, ki angleščine ne znajo. Nekateri se je v šolah sploh niso učili, saj so zaradi različne geografske lege imeli kot prvi tuji jezik nemščino ali italijanščino. Seveda pa je nekaj ljudi tudi takšnih, ki so se angleščino učili vsaj v osnovni, če že ne tudi v srednji šoli, toda problem je v tem, ker so se je naučili bolj malo.

Če potrebujete prevod v angleščino ali prevod v enega izmed ostalih svetovnih jezikov, potem vam svetujemo, da kontaktirate prevajalsko agencijo AdriatIQa, ki ima že 20 let izkušenj na področju nudenja prevajalskih storitev. V agenciji se ukvarjajo tudi z lektoriranjem in tolmačenjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *