Sodni tolmač z bogatim znanjem in strokovno podkovanostjo

sodni tolmačSodni tolmač nikakor ni poklic, ki bi ga lahko opravljal vsak, zato se pred sklanitvijo kakršnega koli sodelovanja z izbranim ponudnikom na trgu dobro pozanimajte, če ste delo predali zaupanja vrednemu partnerju. Sodni tolmač mora imeti namreč za opravljanje dela pridobljeno pooblastilo s strani Ministrstva za pravosodje, kar morate vedno preveriti. Če potrebujete izkušene sodne tolmače, potem kliknite tukaj http://www.multilingual.si/sl/simultano-konsekutivno-tolmacenje.

Najlažje je, če se obrnete na našo prijazno ekipo Multilingual, kjer vse uredimo v vašem imenu in poskrbimo, da sodni tolmač pripravi gradiva v najkrajšem možnem času. Če se vam zelo mudi, smo pripravljeni zagotoviti celo to, da je sodni prevod urejen že v istem dnevu,

Vedno smo tu za vas
Naša vizija je ponujati storitve, na katere se lahko zanesete in želimo si biti vaš dolgoročni poslovni partner, na katerega lahko vedno računate. To nam tudi ustreza in res nas veseli, da nas zadovoljni naročniki priporočajo tudi naprej svojim prijateljem in znancem ter se k nam vedno znova radi vračajo!

Sodni tolmač z dolgoletnimi izkušnjami!
040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *