Jezikovna šola

Mogoče ob misli, da bi moral sesti nazaj v šolske klopi, koga oblije vročica, spreleti srh … No, kar brez strahu – jezikovna šola ni razlog za strah ali podoživljanje starih travm. Razlika je že v tem, da imamo ob vpisu v jezikovno šolo že jasno izoblikovano namero, kaj hočemo doseči, in se vpisujemo na lastno željo, ker se želimo naučiti določenega tujega jezika.

Jezikovna šola (več na www.jezikovna-sola.com) je tudi odlična odskočna deska za učenje jezikov, ki morda niso tako visoko na jezikovni lestvici pogostnosti, mi pa bi se ga radi vseeno naučili – bodisi zaradi osebnih razlogov ali potrebe v službi, poslu. Poleg tega pa nam jezikovna šola zagotavlja kader učiteljev, ki zagotovo obvladajo jezike ter znajo znanje predajati tudi naprej.

Izraz »jezikovna šola« pa ne pomeni nujno, da se začne samo v jeseni, septembra, temveč je začetek semestra lahko bolj gibljiv, odvisno od povpraševanja ter potreb tečajnikov in podobno.

Lahko bi rekli, da je jedro jezikovne šole jezikovni tim s posluhom za jezik ter ljubeznijo podajanja znanja bodočim učencem, ne glede na starost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *