Prevajanje in tolmačenje v prevajalski agenciji Alkemist

Mednarodna mreža kar 577 vrhunskih prevajalcev, lektorjev in tolmačev, ki jih ima pod svojim okriljem prevajalska agencija Alkemist, vam ponuja celoten spekter prevajalskih storitev. Alkemist poskrbi za prevajalske storitve v kar 110 različnih jezikih, kar je zares veliko število in velika ponudba. Ekipa podjetja se vedno trudi, da bi ustregla vašim željam in zahtevam oziroma potrebam ter vam tako ponudi kvaliteten izdelek, s katerim boste povsem zadovoljni. Osnovna dejavnost prevajalske agencije Alkemist je pisno prevajanje, lektoriranje slovenskih in tudi tujih besedil, sodno prevajanje in overovitev prevodov, konsekutivno in simultano prevajanje ter tudi oblikovanje besedil, ponudbo pa si lahko ogledate tukaj.

Če se boste odločili za storitev prevajanja, potem ste lahko prepričani da bo ekipa podjetja Alkemist za vas prevajanje zagotovila hitro in kvalitetno. Visoka kvaliteta prevajanja je enako pomembna kot tudi zanesljiva in pravočasna dostava prevoda, zato pa vam je podjetje na voljo tudi vsak delavnik med 8.in 16.uro. V kolikor se boste znašli v nujnem primeru, pa bo Alkemist poskrbel za vas tudi izven delovnega časa. Alkemist vsak mesec prevzame več kot 500 prevajalskih storitev, to pa je tudi pokazatelj, da lahko podjetju zaupate.

Seveda pa pisno prevajanje ni vse, kar vam omenjena prevajalska agencija nudi. Alkemistovi tolmači bodo poskrbeli za vas, če potrebujete pomoč pri komunikaciji z mednarodnim partnerjem ali pa če odhajate na sestanek v tujino. Alkemist poskrbi tudi za vso potrebno in sodobno opremo za simultano tolmačenje. Na prevajalsko agencijo Alkemist se lahko obrnete v kolikor potrebujete tolmačenje na poslovnem sestanku, seminarju, tiskovni konferenci, šolanju, letni skupščini, pogajanju in na drugih dogodkih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *